U bent hier

Nieuws

24 april 2014

Gervalin heeft in 2013 de dakbedekking en dakbegroeiing gerealiseerd op het nieuwbouwproject "BinnenZee" te Noordwijk.

10 maart 2014

Olympia is een beeldbepalend complex van vijf bouwblokken in het Amsterdamse stadsdeel Zuid. Fasegewijs (tot 2014) worden de woningen en winkeleenheden in opdracht van woningcorporatie Ymere hoogwaardig gerenoveerd.

28 februari 2014

Gervalin is vanwege Carnavalsfestiviteiten maandag 3 maart 2014 t/m woensdag 5 maart 2014 gesloten, voor eventuele lekkage's e.d. kunt u ons serviceformulier op de homepagina vinden en invullen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen met u.

28 januari 2014

"Sedum? Wat is dat? Hoe ziet dat er dan uit? Hoe wordt het aangebracht?"

Gervalin krijgt met enige regelmaat vragen over hoe verloopt nu het proces van het aanbrengen van een sedum dakbegroeiing, daarom hebben wij in dit nieuws-item een link geplaatst naar een online filmpje waar het proces weergegeven wordt.

20 december 2013

Gervalin heeft sinds kort een herkenbare advertentie waarbij plaatsing zal gebeuren in samenhang met een publicatie fo een editorial in bladen, kranten en of naslagwerken.

Een frissere advertentie met een zakelijke uitstraling.

24 april 2010

In de bijlage vindt u een interview waarin wordt weergegeven hoe Gervalin zich profileert binnen de bouwbranche en waarvoor wij staan als partner in duurzaam bouwen!